Op zoek naar een inbouw zwembad

Vanaf het moment dat wij zijn verhuisd van een appartement naar een woonhuis met een grote tuin wilde we het groot aanpakken. Nu dat we een manier aan het zoeken zijn om onze tuin te renoveren hoopte ik het snel te vinden. Onze eerst idee was dan ook om een inbouw zwembad te laten plaatsen! Wegens het feit dat onze tuin groot genoeg is om er een zwembad in kwijt te kunnen hebben we het ook besloten om het direct te doen. Maar waar kan je een bedrijf vinden die voor jou een zwembad kan én wil plaatsen in je tuin?

fit

Doordat ik via het internet ben gaan zoeken kwam ik vrij snel terecht op de website van Bodyfit. Hier heb je de mogelijkheid om een prachtige zwembad te bestellen die geheel voor je op maat geplaatst wordt. Uiteraard zitten hier eisen aan verbonden, al ben ik wel van mening dat iedere maat zwembad bij hun te bestellen is. Door telefonisch met hun in contact te komen kon ik gemakkelijk de maten doorgeven en een afspraak maken met hun zodat ze langs kunnen komen. Om hun met de eigen ogen te laten bekijken wist ik het in ieder geval zeker dat de kosten aan de lage kant blijft.