bodyfit_lang2

Voordelig inbouw zwembad

We gaan binnenkort ons nieuwe huis in! Na veel geregeld te hebben worden mijn vrouw en ik trotse eigenaren van een droomhuis. . Wij waren daarom druk bezig met van alles en nog wat. Samen hadden we besloten dat we een inbouw zwembad wilden laten bouwen in de tuin om het af te maken..

Opzoek naar een geschikt bedrijf

bodyfit binnenzwembadMijn vrouw en ik hebben nog nooit een inbouw zwembad gehad en daarom hadden wij ook geen flauw idee wat er allemaal bij kwam kijken. Via het internet zijn wij terecht gekomen bij Bodyfit.

Bij Bodyfit zijn ze gespecialiseerd in wellness en thuisrecreatie. Ze hebben een ontzettend groot aanbod en daarom besloten wij een kijkje te nemen in de showroom.

We keken onze ogen uit, er waren namelijk zo ontzettend veel mogelijkheden. Een van de medewerkers heeft ons heel goed op weg geholpen. Het inbouw zwembad had nog geen haast maar we hebben wel een offerte laten maken. Deze offerte was gebaseerd op onze wensen en de afmetingen van het zwembad.

Omdat dit best een grote aankoop was hebben we er nog wel even over nagedacht. Toen we thuis waren hebben we nog het een en ander met elkaar besproken en we hebben samen besloten dat wij ons inbouw zwembad door dit bedrijf willen laten bouwen!