nascholing code 95

Nascholing code 95 is jaarlijks verplicht

nascholing code 95

Nascholing code 95 is verplicht om ieder jaar te doen voor beroepen waarbij jij professioneel gebruik maakt van een voertuig. Dit geldt bijvoorbeeld voor chauffeurs van een taxi of bus, maar ook voor berijders van een vrachtwagen. Toen ik mijn contract tekende bij de onderneming waar ik nu werk, wist ik dat van tevoren. Daarom heb ik mij hier ook op ingesteld en vind ik het niet erg om te doen. Eigenlijk vind ik het zelfs best wel leuk, want daardoor blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in mijn werkveld. Mocht jij nu benieuwd zijn waar ik dit heb gevolgd, dan moet jij zeker even verder lezen.

Hier volg ik mijn nascholing code 95

Mijn nascholing code 95 volg ik altijd bij Wesseldijk. Hier hebben ik en mijn collega’s allemaal hele goede ervaringen en daarom blijven wij hier. De instructeurs zijn allemaal heel erg vaardig en weten precies waar zij over praten. Daardoor is het ook een stuk leuker om naar te luisteren en neem jij de stof sneller tot je. Dit jaar ben ik gewoon weer met vlag en wimpel geslaagd voor mijn examen. Voor meer informatie kun jij het best een kijkje nemen op de website van dit bedrijf.