Lekker zwemmen in mijn houten zwembad

Als het op water aan komt ben ik echt een water rat. Dit omdat ik echt veel zwem als de zomer dagen er weer aan komen en ik dan ook veel in het water te vinden ben. Zo komt het ook dat ik heel veel diploma’s heb van het zwemmen en heb ik recent een houten zwembad laten bouwen bij mij thuis. Dit vond ik wel nodig aangezien ik altijd bezig ben met zwemmen en ik ook abonnementen had lopen hier. Daarom ben ik toch maar eens verder gaan zoeken naar bedrijven die mij konden voorzien van een zwembad voor in de achtertuin. Uiteindelijk ben ik toen terecht gekomen bij Bodyfit die mij een groot aanbod heeft kunnen doen waaruit ik kon kiezen. 

Echt heel blij met mijn houten zwembad

Omdat er zoveel varianten bij dit bedrijf waren en zijn, kon ik moeilijk kiezen en ben ik afgegaan op wat het mooiste beeld zou geven in mijn tuin. Dit is toch een zwembad van hout geworden waar ik tot op de dag van vandaag nog heel blij mee ben. Verder moet ik vertellen dat de service bij dit bedrijf erg goed is en dat de medewerkers allemaal precies weten waar zij over praten. Dit gaf een goed gevoel voor mij en heb ik voor dit bedrijf gekozen.

Een tip

Bent u net zo fanatiek in het water als dat ik dat ben? Dan kan ik u zeker de tip meegeven dat u eens op de site van Bodyfit moet gaan kijken!