Jouw scooterrijbewijs halen?

Ga jij voor jouw scooterrijbewijs of wacht je tot je 16,5 bent om aan je auto te beginnen? Deze vraag heb ik mezelf eerst gesteld voordat ik daadwerkelijk heb besloten om voor mijn scooter te gaan. Ik wilde namelijk meer van de wereld ontdekken op mijn scooter aangezien het met mijn fiets niet bepaald een succes is. Door op het internet te zoeken naar een rijschool baalde ik enorm van het feit dat er zoveel rijscholen te vinden is waar je terecht kan. Ook in de kosten scheelt het onwijs veel waardoor ik hierop ben gaan letten. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van verkeersschool Wesseldijk. Dit bedrijf staat er namelijk om bekend wegens hun aantrekkelijke prijzen en niet te vergeten hun snelle service! Alleen al het feit dat hier een hoge slagingspercentage is heeft mij doen beseffen dat ik hier het beste op kan voor mijn rijbewijs. Mocht het zo zijn dat ik met mijn scooter snel zal slagen weet ik in ieder geval zeker dat ik voor mijn auto ook hier terecht kan! Al met al heb ik morgen mijn eerste rijles en ben onwijs zenuwachtig!

logo1