Ik mag mijn heftruckcertificaat halen

Eindelijk heeft mijn werkgever toestemming geven dat ik mijn heftruckcertificaat halen mag. Hierdoor ben ik direct op het internet gaan zoeken naar een instituut. Het liefst een bedrijf die niet al te prijzig is aangezien ik mijn werkgever niet met hoge kosten wil opzadelen. Uiteindelijk heb ik diverse bedrijven gevonden en ben deze met elkaar gaan vergelijken.

Ruime keuze

Uiteindelijk bleven er twee bedrijven over waar ik zeer tevreden over ben.  Een daarvan is verkeersschool Wesseldijk. Hier ben ik al eerder mee in contact gekomen aangezien ik bij dit bedrijf mijn rijbewijs voor de auto heb behaald. De werkwijze welke zij hanteren is perfect. Ook in de kosten hoef ik mij hier geen zorgen te maken. Doordat ik samen met nog een paar collega’s het heftruckcertificaat mag behalen, heb ik dit ook naar hun doorgestuurd. Hierdoor konden zij het ook even bekijken en weten zij waar ze aan toe zijn! Vervolgens heb ik dit, na goedkeuring van mijn collega’s, doorgestuurd naar mijn werkgever. Als hij uiteindelijk heeft gekeken en hier goedkeuring op geeft, dan kunnen wij ons gaan inschrijven!

Hopelijk gebeurt dit vandaag zodat wij aankomende week misschien al kunnen starten!