De rijschool in Grave hielp mij met mijn angst

Toen ik begon met rijlessen volgen bij rijschool Grave om mijn B rijbewijs te gaan halen, was ik in het begin erg angstig. Telkens als ik in de auto stapte dan brak het zweet mij uit. Het leek wel alsof ik alles direct vergat wat de instructeur mij uitlegde omdat ik gewoonweg te zenuwachtig was. 

rijschool grave

Met de zenuwen onder controle naar het CBR

De instructeur had dit gelukkig snel in de gaten en heeft mij hierin op een geduldige manier erg goed in begeleid. Dit was zo prettig dat ik mij een stuk minder schaamde en daardoor de zenuwen ook afnamen.  Rijschool te Grave verdient daarom een compliment. Elke week ging het zelfs met grote sprongen steeds beter en uiteindelijk heb ik zonder zenuwen mijn rijbewijs zelfs in één keer gehaald.

Wat zo prettig is, is dat ik bij elke les dezelfde instructeur had. Tevens ook iemand die precies om wist te gaan met mensen die angst hebben om achter het stuur te zitten in een auto.