wesseldijk-logo

De beste rijschool Oosterhout

Ik ben al een tijdje aan het sparen, maar nu heb ik eindelijk het geld (en de moed) bij elkaar om te beginnen met lessen! Het leek mij in het begin super spannend om auto te rijden maar ergens toch wel bevrijdend en daarom wilde ik beginnen met lessen.

De rijschool

Er zijn heel veel rijscholen te vinden als je op internet rijschool Oosterhout intypt. Door de bomen zag ik het bos niet meer en daarom ben ik maar even rond gaan vragen in mijn vrienden kring wie waar heeft gelest en waar ik eventueel terecht zou kunnen.

Een groot aantal van mijn vrienden heeft bij Wesseldijk gereden en is hier zeer over te spreken. Ze vonden de begeleiding tijdens het autorijden heel prettig en de meesten zijn in een keer geslaagd! Een paar van mijn vrienden noemden deze rijschool de beste rijschool Oosterhout.

Deze positieve geluiden waren reden genoeg om een proefles in te plannen. Ik zou een week later worden opgehaald met de auto en aan de hand van de proefles kon de rijinstructeur inschatten hoeveel lessen ik ongeveer nodig zou hebben en wat dit ging kosten.

wesseldijk-8-300x200De proefles verliep best soepeltjes. Eigenlijk moest ik alleen maar sturen en gas geven. Ik was wel super enthousiast en begreep waarom mijn vrienden zo te spreken waren over deze rijschool!